bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Crema de linte (garnituri)

 
 
 
Lintea se tine 2-3 ore, in 2 l apa; se scurge, se limpezeste in apa rece si se pune la fiert impreuna cu morcovii curatati; cand au fiert bine, se scurge totul si se paseaza in blender; se amesteca cu boia, sare si ulei; daca se doreste sa aiba o consistenta mai subtire, se adauga putina.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa crema de linte-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de linte(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crema cu mac(dulciuri)
 
photo
Crema de oua(dulciuri)
 
photo