bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Fursecuri amaretti (dulciuri)

 
 
 
Migdalele se macina foarte fin si se amesteca cu 300 g zahar; se adauga treptat albusurile si extractul de migdale (daca se doreste un gust mai pronuntat de migdale) , amestecand bine dupa fiecare, pana se obtine un aluat destul de ferm; cu ajutorul unei lingurite se iau mici bucati de aluat, care se modeleaza in mici cercuri si se trec prin putin zahar; se aseaza intr-o tava cu hartie de copt, lasand spatiu intre biscuiti; se pun in cuptorul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Fursecuri cu gem(retete de post)
 
photo
 
photo
Fursecuri cu orz(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo