bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Garnitura de dovleac (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
1/2 din dovleac se taie bucati mari si se pune in cuptorul preincalzit, pana se coace (cand intra usor furculita in el) ; se lasa sa se racoreasca putin, se curata de coaje si se mixeaza cu unt, putina sare, scortisoara si piper. Restul de dovleac, se curata, se taie cubulete de 1.5-2 cm si se caleste (presarat cu putina sare) in uleiul incins, impreuna cu usturoiul presat cu latul cutitului, crengutele de rozmarin si salvie. Servire: piureul se aseaza pe o farfurie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Garnitura(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo