Marinarea carnii de mistret (sfaturi utile)
Morcovul si telina se curata si se taie rondele; ceapa curatata se toaca marunt; usturoiul curatat se zdrobeste; frunzele de rozmarin se toaca marunt; foile de dafin se rup. Se ia un vas incapator, in care se pun morcovul, telina, ceapa, usturoiul si se presara cu sare; se amesteca si se lasa 10–15'. Intre timp se amesteca ingredientele uscate intr-un bol mic. Dupa cele 10-15' ale legumelor se pun ingredientele uscate, se amesteca se toarna otetul, uleiul, vinul si se amesteca bine. Carnea bine spalata, se usuca cu servete absorbante, apoi se pune in marinata, in asa fel ca sa fie cuprinsa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta