bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Minciunele din foietaj (dulciuri)

 
 
 
Foietajul (dezghetat) se intinde, se taie in fasii de 2/4 cm; fiecare fasie se cresteaza pe mijloc, se trece o parte a dreptunghiului prin crestatura si se trage (vor avea o forma de fundita) ; se pun in baie de ulei incins, pana se rumenesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Minciunele(dulciuri)
 
photo
Minciunele-2(dulciuri)
 
photo
Minciunele-3(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Foietaj cu gem(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
Oua in foietaj(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Foietaj cu barbun(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo