bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Paine neframantata cu seminte (aperitive)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Faina se amesteca cu drojdia, sarea si 300 ml apa (de la robinet) ; cand s-au omogenizat, se acopera bolul cu folie alimentara si se lasa 24 ore; se rastoarna pe o suprafata infainata, se amesteca cu semintele si se aduna marginile dedesubt, apoi se lasa 2 ore. In cuptorul incins la 200 grade, se pune o cratita cu capac si se lasa pana se incinge bine; se scoate si imediat se rastoarna aluatul, se aseaza capacul si se pune in cuptor pentru 20'; se indeparteaza capacul, se reduce focul la 180.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine cu seminte(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Paine naan(garnituri)
 
photo
Paine reimprospatata(sfaturi utile)
 
photo
Paine prajita(garnituri)
 
photo
Paine pufoasa(garnituri)
 
photo
 
photo
Paine tunisiana(garnituri)
 
photo
Paine cu bere(garnituri)