bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Papricas cu galuste (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cepele taiate marunt se calesc, la foc mic in uleiul incins; se adauga carnea spalata, portionata (cuburi mai mari) si se dinstuie bine; se pune boiaua, se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, rosiile uscate taiate marunt, cimbru si supa; cand carnea este gata (trebuie sa fie destul sos) , se potriveste gustul cu sare, piper; se lasa sa mai dea in cateva clocote si se serveste cu Galuste pentru papricas , cu smantana si presarat cu patrunjel tocat.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Papricas de pui(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Papricas de miel(mancaruri)
 
photo
Papricas de oaie(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo