bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu mac si glazura de ciocolata (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se mixeaza: 200 g margarina (la temperatura camerei) , zaharul, sarea si 1 plic zahar vanilat; se mixeaza pana devin o crema omogena, in care se incorporeaza treptat apa minerala, alternand cu faina, 50 g nuci, mierea, praful de copt si macul; se toarna compozitia intr-o tava (20/30 cm) , tapetata cu hartie de copt; se pune in cuptorul preincalzit, pentru 45-50', la foc mediu. In bain-marie, se fierbe 50 g margarina cu ciocolata rupta, 50 g nuci, putina sare si 1.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo