bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rulada de organe (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se fierb bine toate organele, se scurg si se taie cubulete mici; peste ele se pune porumbul si mazarea scurse bine, untul moale, ouale, sare, piper, ceapa si verdeturile tocate, painea inmuiata si bine stoarsa; se pune compozitia pe o hartie de copt (mai mare) , se modeleaza cu mainile, formand o rulada, se infasoara in hartie, se leaga cu o sfoara (sa nu se desfaca) si se aseaza pe o tava; se pune in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 30'; cand este gata, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza sfoara, hartia si se taie felii;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu gem(dulciuri)
 
photo
Rulada cu mac(dulciuri)
 
photo
Rulada de pui(aperitive)
 
photo
Rulada de pui-2(aperitive)
 
photo
Rulada bicolora(dulciuri)
 
photo
Rulada cu branza(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu mere(dulciuri)
 
photo
Rulada cu miere(dulciuri)
 
photo
Rulada cu nuca(dulciuri)
 
photo
Rulada cu nuci(dulciuri)
 
photo
Rulada cu spanac(bucataria franceza)
 
photo
Rulada cu sunca(aperitive)