bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos kasundi(bucataria indiana) (conserve)

 
 
 
Se mixeaza ghimbirul taiat mare cu usturoiul presat, ardeii, pasta de tomate, semintele (chimen, fenicul, mustar) , uleiul; cand au devenit un sos, se rastoarna intr-o cratita, se adauga sarea, rosiile decojite si tocate; se amesteca, se lasa sa dea in clocot, se acopera, se reduce focul la minim si se lasa sa fiarba.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo