bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de legume de toamna (supe si ciorbe)

 
 
 
Se curata sfecla, cartofii si conopida, prazul si varza se spala se taie felii si se inabusa in 50 ml de grasime. Se amesteca toate legumele cu un sos alb care se pregateste astfel: se topeste restul de grasime, se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele caldut, ca sa nu se formeze cocoloase. Se lasa sa clocoteasca si se amesteca cu legumele. Se subtiaza adaugand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Supa crema de legume(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de legume coapte(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa de legume cu ardei(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de legume-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de legume pasate(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de pui cu legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo