bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tort de inghetata in straturi (dulciuri)

 
 
 
Galbenusurile se freaca cu zaharul; cand s-a topit zaharul se toarna incet (ca la maioneza) uleiul si laptele caldut, amestecand mereu; se pun albusurile batute spuma, faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si se amesteca usor, de jos in sus, pana este bine omogenizat; se toarna in tava unsa cu unt, se niveleaza si se pune in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 25-30'; se lasa sa se raceasca si se taie in jumatate, pe orizontala; se monteaza tortul, alternand foile de pandispan cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tort cu nuca(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
Tort cu zmeura(dulciuri)
 
photo
 
photo