bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Andive coapte (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Andivele se taie in jumatate, pe lungime, se presara (pe partea taiata) cu usturoiul tocat marunt, se unge cu unt si se presara cu frunzulitele de cimbru, sare, piper; se prajesc 4' in tigaie, se toarna sucul si se fierbe acoperit 3-4'; se pun intr-o tava, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Andive gratinate(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Andive nature(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Andive natur(garnituri)
 
photo
Andive sotate(garnituri)
 
photo
Andive caramelizate-3(retete de post)
 
photo
 
photo
Andive la gratar(garnituri)
 
photo
Andive la cuptor(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Andive cu castraveti(bucatarie raw)
 
photo
 
photo
Andive cu somon afumat(preparate din peste)