Cartofi cu carne si oua (mancaruri)
Cartofii bine spalati, se fierb in coaje, pana sunt bine patrunsi; se scurg, se lasa sa se racoreasca sau chiar sa se raceasca, se curata. 4 oua se fierb tare, se curata. Pieptul de pui se rupe fasii. Se ia o tava cu marginile inalte, se unge bine cu untura si se aseaza un strat din 2 cartofi taiati rondele sau in jumatati apoi bucati; se presara cu putina sare si se pune carnea, apoi alt strat din 2 cartofi, ouale fierte taiate rondele, putina sare si la sfarsit 2 cartofi taiati si presarati cu putina sare; se pune tava in cuptorul preincalzit, la 190-200 grade, pentru 10-15', se scoate, se toarna uniform ouale ramase batute cu smantana si se pune tava din nou in cuptor, pentru 30-40', sau pana se rumenesc putin.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta