Chiftele din stavrid (preparate din peste)
Stavrizii se curata, se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se racesc si se dezoseaza. Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala, se taie felii.
Ceapa se inabuse in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se raceste si se toaca cu masina impreuna cu carnea de peste si painea; se adauga patrunjelul, sare, piper, ouale, se.....
Ceapa se inabuse in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se raceste si se toaca cu masina impreuna cu carnea de peste si painea; se adauga patrunjelul, sare, piper, ouale, se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta