bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de gulii cu taitei (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Legumele curatate si spalate, se taie fideluta (sau dupa preferinte) si se pun la fiert in apa cu putina sare, impreuna cu aripile (spalate si curatate) portionate; cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si uleiul; cand legumele si carnea sunt fierte pe jumatate (10-15') , se adauga pastele si se reduce focul; cand sunt fierte si pastele se adauga borsul (fiert inainte separat) , smantana, se potriveste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de miel cu gulii(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de cocos(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de primavara(retete de post)
 
photo
Ciorba din piept de porc(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)