bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cozonac umplut-2 (dulciuri)

 
 
 
Drojdia si 1 lingura zahar, se pun in 5-6 linguri de lapte caldut; se presara cu 1 lingura faina si se lasa la dospit. Laptele se fierbe cu zaharul si se lasa sa se racoreasca, pana este caldut si bun de pus in aluat. 3 oua si 1 galbenus, se bat cu sarea si aromele. Intr-un castron mare, se pune faina cernuta apoi se toarna amestecul cu drojdie, ouale cu arome, 5 linguri de ulei si se framanta; dupa 3-5' se adauga si restul de ulei, framantand bine, pana se desprinde aluatul de pe maini si de pe castron; se acopera cu un prosop si se lasa sa creasca; cand si-a dublat volumul, se framanta putin (de 2-3 ori) si se lasa iar sa creasca; se repeta aceasta operatie de 2-3 ori; se imparte aluatul in doua, se intinde, se aseaza umplutura, se ruleaza, se rasuceste putin si se aseaza in forme tapetate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cozonac umplut(dulciuri)
 
photo
 
photo
Cozonac in vin(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cozonac(dulciuri)
 
photo
Cozonac cu mac(dulciuri)
 
photo
Cozonac-2(dulciuri)
 
photo
Cozonac-3(dulciuri)
 
photo
Cozonac-4(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cozonac cu mere(dulciuri)