Oua scotiene la cuptor (aperitive)
5 oua se fierb 5', se lasa sa se raceasca si se curata. Carnatii se curata de pielita si se amesteca cu 1 ou batut, sunca tocata foarte marunt sau macinata, nucsoara si un varf de lingurita cu sare. 2 oua se bat cu sare, piper. Pesmetul se amesteca cu semintele (chimen, anason, fenicul) . Se ia o folie alimentara, se pune 1/5 din amestecul cu carnati si se intinde in strat mai subtire, dar nu foarte subtire; in mijloc se aseaza un ou fiert, se strange totul cu ajutorul foliei si se face o bila, fara sa se stranga foarte tare; se indeparteaza folia si surplusul de carne, daca este nevoie; se trece prin faina, apoi prin ouale batute si la sfarsit prin pesmet; se aseaza pe.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta