bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua scotiene la cuptor (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
5 oua se fierb 5', se lasa sa se raceasca si se curata. Carnatii se curata de pielita si se amesteca cu 1 ou batut, sunca tocata foarte marunt sau macinata, nucsoara si un varf de lingurita cu sare. 2 oua se bat cu sare, piper. Pesmetul se amesteca cu semintele (chimen, anason, fenicul) . Se ia o folie alimentara, se pune 1/5 din amestecul cu carnati si se intinde in strat mai subtire, dar nu foarte subtire; in mijloc se aseaza un ou fiert, se strange totul cu ajutorul foliei si se face o bila, fara sa se stranga foarte tare; se indeparteaza folia si surplusul de carne, daca este nevoie; se trece prin faina, apoi prin ouale batute si la sfarsit prin pesmet; se aseaza pe.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Oua scotiene(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo