bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua cu smantana,la cuptor (aperitive)

 
 
 
Se ia un bol sau o cupa termorezistenta, se pune untul, ouale sparte ca pentru ochiuri, se toarna smantana si se presara cu sare, piper; se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 13-15'si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua frantuzesti(bucataria franceza)
 
photo
Oua in malai(aperitive)
 
photo
Oua en cocotte(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Oua in rosii(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo