bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos picant cu ardei iute (conserve)

 
 
 
Se spala rosiile, se trec prin separatorul de rosii, iar sucul obtinut se pune la foc, intr-o oala cu fund gros, la foc potrivit; cand incepe sa fiarba se spumeaza si se reduce focul, amestecandu-se din cand in cand, pentru a nu se prinde si afuma; se lasa pana scade la sfert. Se spala ardeii capia, se coc, se pun cu sare grunjoasa intr-un vas acoperit si se lasa sa se raceasca 15', apoi se curata de coaja si cotoare; se dau prin masina de tocat, intercalati cu ardeii iuti, taiati fasii, fara seminte; pasta obtinuta se pune peste sucul de rosii si se lasa la fiert 15', amestecand din cand in cand; se potriveste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: sosuri.doc

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos picant-6(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo