Sos picant cu ardei iute (conserve)
Se spala rosiile, se trec prin separatorul de rosii, iar sucul obtinut se pune la foc, intr-o oala cu fund gros, la foc potrivit; cand incepe sa fiarba se spumeaza si se reduce focul, amestecandu-se din cand in cand, pentru a nu se prinde si afuma; se lasa pana scade la sfert. Se spala ardeii capia, se coc, se pun cu sare grunjoasa intr-un vas acoperit si se lasa sa se raceasca 15', apoi se curata de coaja si cotoare; se dau prin masina de tocat, intercalati cu ardeii iuti, taiati fasii, fara seminte; pasta obtinuta se pune peste sucul de rosii si se lasa la fiert 15', amestecand din cand in cand; se potriveste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: sosuri.doc
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta