bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete evantai-3 (aperitive)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Vinetele se taie in felii subtiri, pana la codita, fara sa se desprinda, se rasfira cu grije si in taieturi se presara cate putina sare si se pune cate o rondea de rosie, 1 felie (nu prea groasa) de sunca, 1 felie mozzarela si se presara parmezan ras; se aseaza pe o tava cu hartie de copt, se stropesc cu ulei si se pun in cuptorul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Vinete evantai-2(aperitive)
 
photo
Vinete evantai(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete indiene(aperitive)
 
photo
Vinete pane(aperitive)
 
photo
Vinete cu rosii(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Vinete dinstuite(retete de post)
 
photo
 
photo
Vinete cu ceapa(garnituri)
 
photo
 
photo
Vinete pe gratar(retete de post)
 
photo
Vinete umplute-3(mancaruri)
 
photo
 
photo
Vinete murate(conserve)
 
photo
Vinete cu susan(mancaruri)
 
photo
Vinete impanate(retete de post)