bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete evantai-2 (aperitive)

 
 
 
Se taie vinetele in felii pana aproape de cotor, fara insa a le desprinde; se pun intr-o tava si in taieturi se intercaleaza felii de rosii si branza; se presara cu piper, se stropesc cu pasta de tomate diluata in putina apa, putin ulei, se presara cu rondele de ardei si cimbru; se acopera cu o folie de aluminiu, se se pune in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pana sunt patrunse.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Vinete evantai-3(aperitive)
 
photo
Vinete evantai(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete indiene(aperitive)
 
photo
Vinete pane(aperitive)
 
photo
Vinete cu rosii(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Vinete dinstuite(retete de post)
 
photo
 
photo
Vinete cu ceapa(garnituri)
 
photo
 
photo
Vinete pe gratar(retete de post)
 
photo
Vinete umplute-3(mancaruri)
 
photo
 
photo
Vinete murate(conserve)
 
photo
Vinete cu susan(mancaruri)
 
photo
Vinete impanate(retete de post)