bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi inabusiti cu cotlet de porc (mancaruri)

 
 
 
Cotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati egale, se bat putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Bucatile de cotlet se aseaza intr-o tava unsa cu 25 g untura si 50 ml apa; se inabuse la cuptor. Cartofii si ceapa se inabuse in 100 g untura cu 100 ml apa, apoi se adauga piper si sare. Intr-o tava unsa cu 25 g untura ulei se aseaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa peste care se adauga bucatile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi in stil lyonez(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)