bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de miel a la grec (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea se spala, se curata de pielite, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este necesar. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incins, se adauga zarzavatul dat pe razatoare sau taiat julien, se calesc impreuna si se adauga la ciorba atunci cand carnea este fiarta pe jumatate; se fierb impreuna 30', se pune orezul fiert separat si smantana amestecata cu faina, galbenusurile si subtiata cu putina apa; se acreste ciorba.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba a la grec cu miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu macris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu bors(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu sofran(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu gulii(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu tarhon(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu leurda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu legume(supe si ciorbe)
 
photo