bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciuperci umplute cu legume (aperitive)

 
 
 
Palariile ciupercilor curatate si cu coditele scoase, se pun pe o tava (fara a se suprapune) , unsa bine cu ulei; se pune tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 15'. In untul topit, se pune ceapa taiata rondele, apoi se pun coditele de ciuperci, dovlecelul si ardeii, toate tocate marunt; se presara cu sare, piper si se ia de pe foc dupa 2-3'; se umplu palariile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Ciuperci umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo