bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciuperci umplute cu pate de pui (aperitive)

 
 
 
Ciupercile curatate, fara codite se umplu cu pateul; se dau prin faina, oua batute si pesmet amestecat cu sare si piper; intr-o cratita cu ulei incins, se pun ciupercile cu pateul in sus (nu se intorc pentru ca se risca sa iasa pateul; de aceea se foloseste mult ulei) ; cand se rumenesc se scot, se pun pe un.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciuperci umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo