bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciuperci umplute cu verdeata (aperitive)

 
 
 
Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei, se presara cu putina sare. Verdeata, ceapa, usturoiul si cozile ciupercilor se toaca marunt, se calesc in ulei, se presara o lingura de faina, sare, piper si se calesc in continuare inca 5'; se sting cu bulion subtiat cu apa; aceasta compozitie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciuperci umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo