bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Saramura de somon (preparate din peste)

 
 
 
Salotele taiate in jumatati, ardeii si rosiile se pun pe gratarul incins, se coc, se curata, se taie in bucati mari si se stropesc cu putin ulei. Somonul bine spalat si uscat cu servete absorbante, se presara cu sare, se aseaza pe gratarul incins, se prajeste pe ambele parti si se scoate pe un platou adanc, pastrandu-se cald. Intr-un vas se pune apa cu sare (ceva mai multa ca de obicei) , se da in clocot pana se topeste sarea, se adauga cimbru, piper, legumele coapte si se fierbe 3-4'; se pune.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Saramura de crap(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste 2(preparate din peste)
 
photo
Saramura de platica(preparate din peste)
 
photo
Saramura de stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura din stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura aromata de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de pastrav-Sorin(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste cu maioneza(preparate din peste)
 
photo
Saramura picanta de pastrav(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Somon in saramura(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
Salata de somon afumat cu paste(preparate din peste)
 
photo
Tartar de somon(preparate din peste)
 
photo
 
photo