bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina de somon cu sparanghel (aperitive)

 
 
 
Sparanghelul pregatit (rupta partea lemnoasa) se fierbe 4-5' in apa clocotita cu sare; se scoate in apa rece cu gheata apoi se pune pe hartie absorbanta. Se ia o tava de terina sau chec se captuseste cu folie alimentara, lasand sa atarne mai mult peste margini; peste folie se captuseste cu feliile de somon afumat, atarnand marginile, in asa fel ca toata tava sa fie captusita; se pastreaza o felie de somon afumat pentru final. Branza se mixeaza cu somonul gatit (fiert sau prajit) , restul de somon afumat, verdeata tocata mare, untul moale (la temperatura camerei) , sare, piper; 1/2 din acest amestec se pune in tava, se niveleaza, se aseaza firele de sparanghel, asezand alternativ cu varfurile in capete opuse in asa fel ca sa fie foarte bine presate si sa nu fie spatiu intre ele; se pune restul de crema, se niveleaza, se bate putin tava de masa, ca amestecul sa se uniformizeze bine in tava si sa nu ramana goluri; se aseaza pe mijloc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Terina cu hrean(aperitive)
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
Terina de praz(garnituri)
 
photo
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo