Terina de porc (aperitive)
Capul si ghearele se parlesc bine si se pun la fiert cu apa (cat sa le acopere) , sare, foi de dafin, usturoiul curatat, zarzavat si piper boabe; se fierb la foc mic spre mediu, 3-4 ore, apoi se scoate carnea si se dezoseaza (se indeparteaza oasele) ; se rupe carnea fasii si se amesteca cu patrunjelul si cozile de ceapa tocate, rozmarin, 2-3 polonice de supa in care a fiert carnea; se potriveste gustul cu sare, piper macinat, se amesteca totul bine si se lasa sa se raceasca; se toarna intr-o forma de terina (sau 1-2 tavi de chec mai mari) , tapetata cu folie alimentara; daca este nevoie se mai adauga supa, cat sa acopere compozitia; se acopera cu marginile foliei,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta