bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina de porc (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Capul si ghearele se parlesc bine si se pun la fiert cu apa (cat sa le acopere) , sare, foi de dafin, usturoiul curatat, zarzavat si piper boabe; se fierb la foc mic spre mediu, 3-4 ore, apoi se scoate carnea si se dezoseaza (se indeparteaza oasele) ; se rupe carnea fasii si se amesteca cu patrunjelul si cozile de ceapa tocate, rozmarin, 2-3 polonice de supa in care a fiert carnea; se potriveste gustul cu sare, piper macinat, se amesteca totul bine si se lasa sa se raceasca; se toarna intr-o forma de terina (sau 1-2 tavi de chec mai mari) , tapetata cu folie alimentara; daca este nevoie se mai adauga supa, cat sa acopere compozitia; se acopera cu marginile foliei,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Terina cu hrean(aperitive)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina de praz(garnituri)
 
photo
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
 
photo