bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina cu hrean (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea se acopera cu Supa concentrata de legume sau Supa de legume concentrata si aromata si se pune la fiert; cand da in clocot, se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza se adauga: putina sare, morcovul curatat, boabele de piper, ienibahar, coriandru, foile de dafin, usturoiul si se lasa sa fiarba, la foc mic, pana carnea se desprinde singura de pe os; se potriveste gustul cu sare, se scoate carnea si se lasa sa se raceasca, apoi se indeparteaza toate oasele si se rupe carnea fasii; se curata limbile de pielita pe care o au si se taie felii. Supa se strecoara si 4-6 polonice de supa se amesteca cu sosul de hrean si hreanul ras. Se ia o tava de terina sau chec, se tapeteaza cu folie alimentara (care sa atarne mult peste marginile tavii) iar pe fund se aseaza rondele de morcov;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Terina de peste cu sfecla rosie(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
Terina de praz(garnituri)
 
photo
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo