Terina cu hrean (aperitive)
Carnea se acopera cu Supa concentrata de legume sau Supa de legume concentrata si aromata si se pune la fiert; cand da in clocot, se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza se adauga: putina sare, morcovul curatat, boabele de piper, ienibahar, coriandru, foile de dafin, usturoiul si se lasa sa fiarba, la foc mic, pana carnea se desprinde singura de pe os; se potriveste gustul cu sare, se scoate carnea si se lasa sa se raceasca, apoi se indeparteaza toate oasele si se rupe carnea fasii; se curata limbile de pielita pe care o au si se taie felii. Supa se strecoara si 4-6 polonice de supa se amesteca cu sosul de hrean si hreanul ras. Se ia o tava de terina sau chec, se tapeteaza cu folie alimentara (care sa atarne mult peste marginile tavii) iar pe fund se aseaza rondele de morcov;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta