bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina din legume (aperitive)

 
 
 
Cartofii bine spalati, se pun la fiert, in apa cu sare. Se fierb, in vase separate, fasolea verde fideluta si morcovii curatati; cand toate sunt fierte, se scurge fasolea, se taie morcovii bastonase, iar cartofii se curata si se taie in cuburi mari. Smantana se bate cu ouale si un praf de sare, piper; se adauga branza zdrobita cu furculita. Se unge cu unt, o forma termorezistenta, in care se aseaza un strat de morcovi, cateva linguri din amestecul de smantana, apoi un strat de fasole verde, din nou amestec de smantana si un strat.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retete pentru sarbatori in familie-Un e-book Sanoma Hearst România

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina cu hrean(aperitive)
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
Terina de praz(garnituri)
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo