bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina de praz (garnituri)

 
 
 
Prazul se curata de primele 2 foi si se indeparteaza mustatile; se taie fiecare fir in cate 2 bucati, de marimea unei casolete patrate de 15-18 cm; se pun in apa clocotita cu sare, se reduce focul, se acopera la nivelul apei cu un prosop apoi cu un capac si se lasa sa fiarba 25', lent. Intre timp, se capitoneaza casoleta cu folie de aluminiu, inclusiv pe margini, lasand folia mai mare putin si se unge bine cu vinegreta. Se scoate prazul din apa, se aseaza pe o tava si se lasa sa se racoreasca; se indeparteaza primele 2-3 straturi, ramanand astfel doar miezul, care se aseaza in casoleta; se unge fiecare strat cu vinegreta, apoi se acopera totul cu marginile foliei; se aseaza deasupra o alta casoleta identica. Apoi.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Terina cu hrean(aperitive)
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo