bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina de sfecla cu branza (aperitive)

 
 
 
Sfecla se coace, se curata si se taie rondele groase de 3-4 mm. Branza se amesteca cu pasta de branza, frunzulitele de cimbru, patrunjelul si cepsoara tocate fin, sare, piper. Se ia o tava de cozonac, se tapeteaza cu folie alimentara (marginile foliei sa fie mult peste marginile tavii) , se unge cu unt topit, iar pe fundul tavii se aranjeaza un strat de felii de sfecla; se acopera cu un strat de branza, alt strat sfecla si se repeta pana se termina ingredientele, ultimul strat trebuie sa fie de sfecla; se acopera cu marginile foliei si deasupra se pune o tava identica in care se pune o greutate (cutii sau borcane.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Terina de peste cu sfecla rosie(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Terina cu hrean(aperitive)
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de iepure(aperitive)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
Terina de praz(garnituri)
 
photo
 
photo
Terina vegetala(retete de post)
 
photo
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo