bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel de porc natur (mancaruri)

 
 
 
Pulpa de porc se taie felii subtiri de 75-80 g, care se bat cu batatorul de snitel; se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei; grasimea ramasa se stinge cu apa, se toarna peste carne si se fierbe 15'. La servit se adauga cate putin.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)