bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel de porc cu capac de sunca (mancaruri)

 
 
 
Pulpa de porc se taie felii de 75-80 g, se bat cu un batatorul de snitel, se sareaza, se ung deasupra cu ou; se aseaza pe fiecare felie de pulpa cate o felie de sunca, se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc pe ambele parti.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel Figaro(mancaruri)
 
photo
Snitel parizian(aperitive)
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)
 
photo
Snitel florentin(mancaruri)
 
photo
Snitel Lemberg(mancaruri)