bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel florentin (mancaruri)

 
 
 
Carnea se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja, se rade si se adauga la ouale batute.
Bucatile de carne se trec prin faina, prin compozitia de oua cu cascaval si se prajesc in untura incinsa. Se servesc calde, cu garnitura de pireu de spanac simplu, sau cu Piure de telina cu spanac .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel de pui(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel cu mustar(aperitive)
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel de burta(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel de miel(mancaruri)
 
photo
Snitel de porumb(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel Figaro(mancaruri)
 
photo
Snitel in pesmet(aperitive)
 
photo