Snitel de porc umplut (mancaruri)
800 g carne, se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat putin si se sareaza; 200 g carne, se spala, se taie bucati mici, se toaca cu masina. Painea se inmoaie in apa rece, se stoarce bine de apa si se toaca cu masina, impreuna cu carnea. Sunca se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul se curata, se spala se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa.
Jumatate din cantitatea de ceapa se inabuse in 25 g untura cu 50 ml Supa din oase , se raceste si se amesteca cu carnea tocata, oul, sunca, smantana, piper, patrunjelul si sare; cu aceasta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza (capetele rulourilor se prind cu scobitori) si se trec prin faina; se aseaza unul langa altul intr-un vas cu 75 g untura si 100 ml supa de oase si se fierb inabusit. Ceapa.....
Jumatate din cantitatea de ceapa se inabuse in 25 g untura cu 50 ml Supa din oase , se raceste si se amesteca cu carnea tocata, oul, sunca, smantana, piper, patrunjelul si sare; cu aceasta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza (capetele rulourilor se prind cu scobitori) si se trec prin faina; se aseaza unul langa altul intr-un vas cu 75 g untura si 100 ml supa de oase si se fierb inabusit. Ceapa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta