Snitel umplut tirolez (mancaruri)
Antricotul se spala, se taie in 10 bucati, se bat si se sareaza. Carnea se spala, se taie in bucati si se toaca cu masina. Ceapa, morcovii si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ouale se fierb tare, se curata de coaje si se taie marunt.
Carnea tocata se amesteca cu ouale fierte, sare, piper si 1/2 legatura de patrunjel verde; cu aceasta compozitie se umplu fileurile de antricot, se ruleaza, se prind cu scobitori; rulourile obtinute se aseaza intr-un vas cu 100 ml ulei, 100 ml Supa din oase si se inabuse, acoperit. Separat, in alt vas cu 50 ml ulei si 100 ml supa, se inabuse ceapa, morcovii,.....
Carnea tocata se amesteca cu ouale fierte, sare, piper si 1/2 legatura de patrunjel verde; cu aceasta compozitie se umplu fileurile de antricot, se ruleaza, se prind cu scobitori; rulourile obtinute se aseaza intr-un vas cu 100 ml ulei, 100 ml Supa din oase si se inabuse, acoperit. Separat, in alt vas cu 50 ml ulei si 100 ml supa, se inabuse ceapa, morcovii,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta