Supa picanta de creveti,cu bame (supe si ciorbe)
Intr-o oala incapatoare se pune supa, porumbul, 2 linguri sos soia, mugurii de bambus, lemongrasul tocat si se lasa sa fiarba 10-15'. Intr-o tigaie mare cu untul topit si ulei incins, se calesc ardeii grasi taiati cubulete, ardeii iuti taiati rondele si fileurile de ansoa; cand s-a dizolvat ansoaul si s-au inmuiat ardeii, se pun crevetii, bamele si se lasa 2-3' pe foc, amestecand din cand in cand; se rastoarna in oala cu supa, se adauga rosiile decojite si taiate, otetul, sosurile de soia, peste si dulce-picant, laptele de.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta