bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa picanta,cu carne (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Intr-o oala mare se incinge uleiul, se adauga boiaua, se amesteca si se stinge imediat cu Supa concentrata de legume si 2-3 l apa; se adauga coastele transate, putina sare si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul, se aduna spuma formata si se lasa sa fiarba pana este bine patrunsa carnea; se adauga Pasta de ardei copti si Sos de ardei iute cu rosii cherry , se da in clocot, se potriveste gustul cu sare, pasta de ardei iute si se adauga taiteii; se lasa sa fiarba, se stinge focul, se presara cu patrunjel tocat si se serveste presarand in farfurie cate putina boia (de preferat afumata) .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de carne(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de carne-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa din carne de vaca(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo