bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Varza de Bruxelles cu pancetta si castane (garnituri)

 
 
 
Varza curatata, se opareste 3' in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie in jumatati, pe cotor. Castanele se curata si se fierb. Pancetta se taie fasii si se pune intr-o tigaie incinsa, fara grasime si se rumeneste; se scoate pe o farfurie si in grasimea lasata se caleste ceapa tocata; cand s-a inmuiat bine, se pune pancetta, castanele, varza, se amesteca si se calesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo