bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete turcesti (mancaruri)

 
 
 
Se curata vinetele de coaja pe fasii in lungime, apoi se taie vinetele in doua (pe latime) pana la jumatate; se desfac de-a lungul taieturii, se sareaza si se lasa sa se odihneasca 10'. Ceapa curatata se taie rondele. Usturoiul curatat se toaca marunt. Rosiile decojite se taie cuburi mici. Ardeii se taie in fasii subtiri. Se ia un vas inalt de iena si se unge cu ulei. Vinetele spalate cu apa rece si uscate cu servet, se aseaza in vas cu taietura in sus. Intr-o tigaie se incalzeste 75 ml ulei, se adauga usturoiul si ceapa, se calesc putin apoi se adauga pe rand rosiile, ardeii si patrunjelul; se potriveste gustul cu sare, piper
si zahar; vinetele se vor umple.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete indiene(aperitive)
 
photo
Vinete pane(aperitive)
 
photo
Vinete cu rosii(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Vinete dinstuite(retete de post)
 
photo
Vinete evantai-3(aperitive)
 
photo
 
photo
Vinete cu ceapa(garnituri)
 
photo
Vinete evantai-2(aperitive)
 
photo
 
photo
Vinete pe gratar(retete de post)
 
photo
Vinete umplute-3(mancaruri)
 
photo
 
photo
Vinete murate(conserve)
 
photo
Vinete cu susan(mancaruri)
 
photo
Vinete impanate(retete de post)