Pui Kung Pao (mancaruri)
Intr-un bol se pun bucatile de pui, amidonul, sosul de soia, uleiul de susan, piperul si se amesteca bine apoi se pun la frigider pentru minim 30'. Se pregateste sosul amestecand toate ingredientele. Intr-un wok se incalzeste uleiul, se adauga puiul marinat si se lasa 2', fara sa se amestece apoi 2' se amesteca mereu; cand este gata se scoate pe o farfurie si in wok se pune usturoiul, ghimbirul si se amesteca pana se rumenesc; se adauga ceapa, ardeii (iuti si grasi) si se mai lasa 1'; se pune carnea, sosul si se mai lasa 2' pe foc. Intr-o.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Chef Foa
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta