Pui condimentat,la cuptor (mancaruri)
Puiul se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante. Coriandrul si chimenul se prajesc in tigaie fara grasime, pana se simt aromele si se pun intr-un mojar; se zdrobesc putin, se adauga sarea si se zdrobesc in continuare; se adauga boiaua, curcuma, se amesteca, se pun usturoiul si ghimbirul tocate marunt si se zdrobesc in continuare pana se omogenizeaza totul. Puiul se maseaza bine cu 2-3 linguri untura apoi cu amestecul de condimente; se aseaza pe un gratar curbat pentru carne, asezat pe o tava cu hartie de copt; se stropeste cu 2-3 linguri untura lichida (putin topita) si se pune in cuptorul preincalzit, la 190 grade, pentru 60-70',.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta