bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de mazare cu galuste de gris (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ceapa, morcovii si telina, taiate cubulete (de 5-7 mm) , se calesc in uleiul incins si untul topit, impreuna cu 1 lingurita de sare; dupa 5', la foc mediu si amestecand mereu, se adauga supa fierbinte si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se fierbe 5'; se adauga si mazarea si se lasa sa dea in fiert. Intr-un castronel se pune 1 ou si 1 albus, care se bat impreuna cu 1 varf de cutit sare, pana se spumeaza; se adauga alternativ si pe rand, cate 1 lingura de faina si 1 lingura de gris, amestecand bine, după fiecare, pana compozitia are consistenta unei creme groase; se inmoaie o lingurita in supa (care clocoteste) , si se formeaza mici galuste, care se pun in supa; se lasa sa fiarba 6-7', pana sunt fierte (galustele si mazarea) ; se ia oala de pe foc, se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Supa cu galuste de gris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de gris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de pui cu mazare(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de rosii cu galuste(supe si ciorbe)