bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete umplute cu carne de porc si vita (mancaruri)

 
 
 
Carnea taiata cubulete se caleste in ulei incins, pana devine alba. Vinetele se taie pe lungime si li se cresteaza miezul; se presara cu sare, se stropesc cu ulei si se pun in cuptorul preincalzit, la foc mare, pentru 10'; se lasa sa se raceasca si se acopera miezul
vinetelor cu carnea calita, peste care se aseaza cascaval ras si felii de rosii; se mai pune pentru 5' la cuptor. Din.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete umplute-4(mancaruri)
 
photo
Vinete umplute-3(mancaruri)
 
photo
Vinete umplute-2(aperitive)
 
photo
Vinete umplute(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete umplute cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo