bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura la cuptor din cap de piept de porc (mancaruri)

 
 
 
Intr-un mojar, se zdrobesc mare: boabele de coriandru si piper, cimbrul si 1 lingurita sare; cu acest amestec, se presara si se freaca bine carnea, care apoi se pune intr-un vas (de preferat de fonta) si se adauga cepele curatate dar intregi, putina sare, zeama si lamaile stoarse, se toarna sosul de soia, supa; se acopera totul cu capac si se pune in cuptorul preincalzit, la 140 grade, pentru 3 ore; se scoate carnea si ceapa, se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se intinde deasupra mierea; se pune tava in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 7-8', intorcand-o des, sa se rumeneasca pe toate partile; se serveste cate o bucata de carne cu cate 1 ceapa, putin sos.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo