Friptura la cuptor din cap de piept de porc (mancaruri)
Intr-un mojar, se zdrobesc mare: boabele de coriandru si piper, cimbrul si 1 lingurita sare; cu acest amestec, se presara si se freaca bine carnea, care apoi se pune intr-un vas (de preferat de fonta) si se adauga cepele curatate dar intregi, putina sare, zeama si lamaile stoarse, se toarna sosul de soia, supa; se acopera totul cu capac si se pune in cuptorul preincalzit, la 140 grade, pentru 3 ore; se scoate carnea si ceapa, se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se intinde deasupra mierea; se pune tava in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 7-8', intorcand-o des, sa se rumeneasca pe toate partile; se serveste cate o bucata de carne cu cate 1 ceapa, putin sos.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta