Oua vopsite natural (sfaturi utile)
Pentru fiecare culoare, este nevoie de vase diferite, in care se adauga ingredintele mentionate (mai putin otetul) la culoarea dorita; se aduce continutul la fierbere si se lasa 15-60' pe foc mic asfel incat culoarea lichidului sa devina mai aprinsa; se ia vasul de pe foc si se da prin sita continutul; se lasa lichidul obtinut sa se raceasca la temperatura camerei (20-30') , apoi se adauga otetul in fiecare vas (ca regula generala se adauga o lingură de otet la fiecare ceasca de apa colorata) ; se pun cate 2-3 oua fierte tari in borcane, se acopera cu lichidul colorat si se tin la frigider pana se obtine culoarea dorita (2-12 ore) ; cu cat se tin mai mult cu atat culoarea va fi mai inchisa. Dupa ce se obtine culoarea dorita, se scot ouale.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta