bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Oua vopsite natural (sfaturi utile)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Pentru fiecare culoare, este nevoie de vase diferite, in care se adauga ingredintele mentionate (mai putin otetul) la culoarea dorita; se aduce continutul la fierbere si se lasa 15-60' pe foc mic asfel incat culoarea lichidului sa devina mai aprinsa; se ia vasul de pe foc si se da prin sita continutul; se lasa lichidul obtinut sa se raceasca la temperatura camerei (20-30') , apoi se adauga otetul in fiecare vas (ca regula generala se adauga o lingură de otet la fiecare ceasca de apa colorata) ; se pun cate 2-3 oua fierte tari in borcane, se acopera cu lichidul colorat si se tin la frigider pana se obtine culoarea dorita (2-12 ore) ; cu cat se tin mai mult cu atat culoarea va fi mai inchisa. Dupa ce se obtine culoarea dorita, se scot ouale.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Oua "a la gasconne"(bucataria franceza)
 
photo
Oua a la Rus(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua benedict(aperitive)
 
photo
 
photo
Oua Benedict-2(aperitive)
 
photo
Oua cu caviar(aperitive)
 
photo
Oua cu maioneza(aperitive)
 
photo
Oua cu pasta de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo