Friptura la cuptor,cu rozmarin (mancaruri)
Rozmarinul tocat se amesteca cu ulei, sare, piper si cu el se freaca bine bucata de carne; se aseaza intr-un vas, se acopera si se pune la frigider pentru 8-24 ore; se ia o tava cu gratar, in care se aseaza cepele taiate pestisor si presarate cu putina sare, se toarna supa si pe gratarul de deasupra se aseaza carnea; se pune totul in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 30', apoi se reduce focul la 150-160 grade, se acopera tava si carnea cu folie de aluminiu si se mai pune in cuptor pentru 3-4 ore; se scoate carnea pe un platou si se strecoara sosul. Intr-o cratita sau tigaie, se pun 2 linguri de grasime din sos sau ulei si se face un rantas cu faina: in grasimea incinsa, se pune faina si se amesteca pana incepe sa-si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta