bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura la cuptor,cu rozmarin (mancaruri)

 
 
 
Rozmarinul tocat se amesteca cu ulei, sare, piper si cu el se freaca bine bucata de carne; se aseaza intr-un vas, se acopera si se pune la frigider pentru 8-24 ore; se ia o tava cu gratar, in care se aseaza cepele taiate pestisor si presarate cu putina sare, se toarna supa si pe gratarul de deasupra se aseaza carnea; se pune totul in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 30', apoi se reduce focul la 150-160 grade, se acopera tava si carnea cu folie de aluminiu si se mai pune in cuptor pentru 3-4 ore; se scoate carnea pe un platou si se strecoara sosul. Intr-o cratita sau tigaie, se pun 2 linguri de grasime din sos sau ulei si se face un rantas cu faina: in grasimea incinsa, se pune faina si se amesteca pana incepe sa-si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de soia(mancaruri)
 
photo
 
photo